İLAN LİSTESİ

Sayfa:
PageSizeComboBox
 Sayfa 1 / 2, Kayıt Sayısı 24
13.01.2022Tüm IlanlarCanberk EroğluMarmara Üniversitesi hukuk fakültesinden 2020 yılında mezun oldum. Yasal stajımı İstanbul ve Antalya da tamamladım. Bu sırada hakimliğe de hazırlandım bu sebeple mevzuata hakimim. Bağlı avukat olarak çalışabileceğim ofis arayışındayım. İletişim için telefon numaramı arayabilirsiniz.5439487902
11.01.2022DiğerRaziye GökdereMerhabalar, Süleyman Demirel Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu yönetimi 2021 mezunuyum. Sekreter olarak çalışabileceğim hukuk bürosu arıyorum.5530788331
10.01.2022Tüm IlanlarTuvana YükselPirimehmet Mallesinde bulunan ofisimize gider ortağı aramaktayız. Ofisimizde tüm ofis eşyaları bulunduğundan gelecek olan meslektaşımız hiçbir masraf yapmayacak olup, belirlemiş olduğumuz bedel üzerinden tüm faturalar ve ofis eşyaları dahil olacaktır.5452969966
10.01.2022AvukatEngin SeverAfyon Kocatepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi nden mezun olup yasal avukatlık stajımı geçtiğimiz mart ayında tamamladım. Zaruri sebeplerden dolayı ruhsatımı henüz almadım. Yanında çalışıp kendimi geliştirebileceğim üstat avukat aramaktayım. İlgilenen üstatlarım dönüş yaparlarsa sevinirim. Saygılarımla5066643909
07.01.2022Tüm IlanlarTaşkınBirlikte ofis açabileceğim Gider ortağı arıyorum. İlgilenen avukat meslektaşlar iletişime geçebilir5455159947
07.01.2022Tüm IlanlarEsra Taşkın AdıyamanBirlikte ofis açabileceğim Gider ortağı arıyorum. İlgilenen avukat meslektaşlar iletişime geçebilir5455159947
19.12.2021SekreterGülcan ÖnalMerhabalar sdu pazarlama mezunuyum 1 sene özel bankada gişe işlemci olarak calistim avukat bürosunda sekreterlik olarak iş arıyorum5074360214
10.12.2021Tüm IlanlarTülin bektaşHukuk bürolarında çalışmak üzere iş arıyorum. İzmir’de 4yıl bir hukuk bürosunda 2 yıl bir başka hukuk bürosunda çalıştım. Arama,talep hazırlama, icra dairesinde işlemler, hacize mahalinde bulunma ve sekreterlik yaptım . İlgilenleri 2 çalıştım hukuk bürosuyla da görüştürebilirim .533157675
06.12.2021AvukatHasan İleriYaklaşık 22 yıl adalet bakanlığında, geneli icra müdürlüklerinde olmak üzere icra katipliği-zabıt katipliği yaptım. Son görev yerlerim Isparta 2. İcra Müdürlüğü 2006-2012 , İstanbul Anadolu 25 İcra Müdürlüğüdür. 2012-2018 . Şu an Isparta Belediye Başkanlığı İnsan Kaynakları Biriminde memur olarak görev yapıyorum. Ancak o dosya tozlarına o kadar alışmışız ki icradan kopamıyorum. Bu nedenle Hafta içi mesai saatleri sonrası yada hafta sonları icradava dosyalarını tasnif ve takip edebileceğim ek iş mahiyetinde iş arıyorum. Ayrıca eşim içinde sekreterlik işi arıyoruz. Birliktede çalışabiliriz. Selam ve saygılar ile5380482782
03.12.2021Tüm IlanlarAV. SAADET NUR BİRCANSüleyman Demirel Üniversitesi Hukuk Fakültesi nden 2020 yılı Ağustos ayında mezun oldum. Denizli de yoğun bir büroda 8 ay staj yaptım. Ruhsatım yeni geldi. Sigortalı avukat olarak çalışmak istiyorum. İlgilenenlerin iletişime geçmesini rica ederim.5554549387
24.11.2021Tüm IlanlarMiray CananMerhaba Eskişehir Anadolu üniversitesi Adalet Bölümü Öğrencisiyim . Hukuk ofislerinde çalışmak üzere iş arıyorum. 055253456715525345671
16.11.2021Tüm IlanlarFARUK ALGINKILINÇSTAJER AVUKAT ARIYORUM5333013100
02.11.2021Tüm IlanlarMuhammet Acun9 yılı Yazı İşleri Müdürü olmak üzere 13 yıl Adliye de görev yaptım. Yaklaşık 4 yıl İcra Müdür vekilliği yaptım. Adliye içerisindeki tüm birimlerde hukuk, ceza, savcılık, emanet, idari işler çalıştım. Avukat katibi olarak iş arıyorum.5394870515
02.11.2021AvukatMert AçıkgözSdu hukuktan 2019 yılında mezun oldum. Avukatlık stajını yaparak ruhsatımı aldım. Uzun dönem askerliğe gidip geldim şu an yanında çalışabileceğim bir hukuk bürosu arıyorum.5448093343

<<<Ocak 2022><<
Ocak 2022
417181920212223

18.01.2022
AV. ÜNSAL ÇANKAYA

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.